Varausehtot Särkilammen luontotupa

Kymenlaakson virkistysalueyhdistys ry noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen palveluvarausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

1. Varaaminen ja maksu

Varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse tai s-postilla. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja täytettävä henkilötieto- ja varauslomake täydellisenä. Varaus astuu voimaan kun maksusuoritus on tullut Kyvi ry:n tilille.

2. Peruutus

Peruutuksesta on aina ilmoitettava Kyvi ry:lle kirjallisesti.

Peruutuskulut ovat 20 €, jos peruutus tehdään vähintään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan eikä suoritettuja maksuja palauteta.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Muutokset säätilassa tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja.

3. Kyvi ry:n oikeus peruuttaa tai siirtää varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majore) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Kyv ry:llä oikeus peruuttaa varaus. Asiakkaaseen ollaan tällöin yhteydessä ja tiedotetaan tilanteesta.

4. Avaimen luovutus ja siivous

Varauskohde on käytettävissä varattuna aikana. Se on luovutettava siivottuna varauksen jälkeen. Avain koodi ilmoitetaan asiakkaalle tekstiviestillä maksusuorituksen tultua Kyvi ry:n tilille, n. 12h ennen varauksen alkua.

Varauskohteen väli- ja lähtösiivouksesta huolehtii varaaja itse. Edellytämme, että varaaja vastaa siivouksessa seuraavista asioista: lattioiden lakaisu, kostea pyyhintä tarvittaessa, tahrojen ja likajälkien poisto, tulisija tuhkien tyhjennys, saunan, pesutilojen sekä pukuhuoneen siivous. Lasipinnoille mahdollisti tulleet tahrat. Kyvi ry:llä on oikeus periä siivouspalvelu 50 € + 45€/h mikäli käyttöohjeita ei ole noudatettu.

Lemmikin omistaja vastaa kohteen siivouksesta tai tilaa sen Kyvi ry:ltä. Koiran karvat tulee poistaa kaikilta pinnoilta. Lattia tulee lakaista ja kosteapyyhkiä. Koiraa ei saa pitää sängyllä tai sohvalla. Petivaatteet, sohvapehmusteet tulee tuulettaa ja tomuttaa huolella.

5. Vahinkojen korvaus

Varaaja on vastuussa kodan irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Kyvi ry:lle

6. Henkilömäärä

Kohde on mitoitettu max 20 -26 hengelle päiväaikaan. Majoittuessa vudepaikkoja 4.

7. Reklamaatiot

Kaikki varauskodan varaukseen ja kuntoon liittyvät reklamaatiot osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua Kyvi ry:lle sähköpostilla info@kyvi.fi

8. Tupakointi

Tupakointi on kielletty sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan alk. 100 € tuuletusmaksu.

9.  Roskaton retkeilyalue
Kohteessa on kompostoiva WC, jonne tulee laittaa kaikki kompostoituva jäte. Muun jätteen asiakas on velvollinen kuljettamaan kierrätyspisteisiin.
Suunnittele ruokailu  ja toteuta seuraava ohje; siirrä elintarvikkeet kaupan suojapakkauksista pakasterasioihin, maito ja mehu pulloihin. Särkilammella on hyvä maakellari, jossa lämpötila on +6-8 C. Pese pakasteastiat Särkilammella käsin tai astianperukoneessa. Näin roskaa ei jää kotimatkalle.

Muovia ja alumiinikalvollisia pakkauksia ei saa polttaa Särkilammen tulisijoissa! Muovi palaa lasipintaan kiinni.

Vastaa