Varausehdot Heisanharjun kota

Kymenlaakson virkistysalueyhdistys ry noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen palveluvarausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, heti kun asiakas on tehnyt varauksen.

1. Varaaminen ja maksu

 Varaus tehdään aina Kyvi ry varausjärjestelmän kautta. Varaus on sitova varauksen maksusta alkaen. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja täytettävä henkilötieto- ja varauslomake täydellisenä.

2. Peruutus

Peruutuksesta on aina ilmoitettava Kyvi ry:lle kirjallisesti.

Peruutuskulut ovat 20 €, jos peruutus tehdään vähintään 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan eikä suoritettuja maksuja palauteta.

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Muutokset säätilassa tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja.

3. Kyvi ry:n oikeus peruuttaa tai siirtää varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majore) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Kyv ry:llä oikeus peruuttaa varaus. Asiakkaaseen ollaan tällöin yhteydessä ja tiedotetaan tilanteesta.

4. Avaimen luovutus ja siivous

Varauskohde on käytettävissä varattuna aikana se on luovutettava siivottuna varauksen jälkeen. Avain koodi ilmoitetaan asiakkaalle varauspäivänä, sms-viestinä.

Varauskohteenväli- ja lähtösiivouksesta huolehtii varaaja itse. Edellytämme, että varaaja vastaa siivouksessa seuraavista asioista: lattioiden lakaisu, kostea pyyhintä tarvittaessa, tahrojen ja likajälkien poisto, tulisija tuhkien tyhjennys, muurikapannun sekä paistoritilän puhdistus. Kyvi ry:llä on oikeus periä siivouspalvelu 50 € + 45€/h mikäli käyttöohjeita ei ole noudatettu.

5. Vahinkojen korvaus

Varaaja on vastuussa kodan irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne Kyvi ry:lle

6. Henkilömäärä

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä kohdetiedoissa on mainittu. Yöksi max 12 hlöä. päivällä max. 25 henkilöä.

7. Reklamaatiot

Kaikki varauskodan varaukseen ja kuntoon liittyvät reklamaatiot osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua Kyvi ry:lle sähköpostilla info@kyvi.fi

8. Tupakointi ja lemmikit

Tupakointi on kielletty kodan sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan alk. 100 € tuuletusmaksu.

Kohteemme pyrkii palvelemaan myös eläinkarvalle allergisia henkilöitä.

Vastaa