Muhikko sauna ja tupa

MUHIKON TUPA JA SAUNA ON KUNNOSTETTU JA AVATTU JÄLLEEN 13.11.2020

Muhikon torppa sijaitsee Salpapolun varrella, Miehikkälän kunnassa, n. 6 km pohjoiseen kuntakeskuksesta. Kohteessa varaustupa ja sauna. Se tarjoaa kulkijalle yöpymis- ja  peseytymispaikan. Tuvan edustalle on pieni puhdasvetinen joki. Osoite: Muhikontie 239 ja käänny pienelle tielle kohti etelää.

Muhikon kämppä Salpapolun varrella

Varustetaso

Tuvassa vuoteet 4:lle hengelle. Tupaa voi lämmittää rautakaminan avulla ja polttopuuta on liiterissä. Talvella tupa on kylmä.
Koirat ja lemmikit voivat olla mukana. Omistaja vastaa kaikesta tupaan tai kalustoon syntyneestä jäljestä sekä siivoaa tilat huolella lähdön yhteydessä.

Hinnasto

Sauna ja tupa 3h 45€ sis. 4 hlöä lisä henkilöt 15€ per henkilö
Majoitus: yöpyminen ja sauna klo 13:00 – 11:00 välisenä aikana 35€ per henkilö

Maksaminen

Tilisiirtona OKOYFIHH FI52 5750 0120 2470 03 viite joko  Muhikko majoitus. Muhikko sauna. Mobilepay maksu: Lue koodi Majoitus tai sauna sekä laita summa henkilömäärän mukaan.

Varaaminen

Kämpän varaaminen. Kalenterista näet vapaat ajat. Täytä varauslomake ja lähetä se meille. Varauspäivänä lähetämme koodin oven lukkokoodikaappiin tekstiviestillä.

Varausten käsittely ma-pe klo 08-16 välisenä aikana . Tiedustelut puh 0400 45 22 70 ja sähköpostilla info@kyvi.fiVARAUSEHDOT

Tee sähköinen varaus

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita

* osoittaa pakollista kenttää

TIETOSUOJALAUSEKE

Vastaa