RepoTour

Sunnuntaina 4.10.2020

Sunnuntaina 4.10. ajetaan ensimmäinen RepoTour Repoveden maisemissa, joka on ilman ajanottoa ajettava retkitapahtuma. Reitti kulkee uutta MTB Reporeittiä myöden jatkuen kiertämään koko Repoveden kansallispuiston. Tervetuloa leppoisaan tapahtumaan tutustumaan kansallispuiston jylhiin maisemiin maastopyörän selästä käsin!

Tapahtumakeskus: Orilammen lomakeskus, Voikoskentie 138, 47910 Hillosensalmi

  • Kampikunkut n. 3 h ajoaika
  • Nautiskelijat n. 4 h ajoaika
  • Tutustujat n. 5 h ajoaika

Sarjat ja matkat:

REITTI on 42 kilometriä ja sisältää nousua noin 900 metriä. Osallistua voit jäykkäperä-, täysjousto-, läski tai sähköavusteisella MTB pyörällä. Luvassa on uutta MTB uraa n.10km, kansallispuistossa teitä, pokuja sekä kivikkoisia uria. Klikkaa REPOTOUR linkkiä ja pääset katselemaan reittiä. Se on Retkikartta.fi palvelussa puna/valkoinen reittinä. Garmin jälki https://connect.garmin.com/modern/course/43150894 ja GPX  https://drive.google.com/file/d/1CcBFfQQkJhEzp6JYruPmKgK2uQLsnlg_/view?usp=sharing

AIKATAULU: Klo 8.30 – 9.40 ilmoittautuminen lähtöpaikalla. Lunasta ajotunnus. klo 9.40 tapahtuman tiedoitustilaisuus lähtöpaikalla, jossa on hyvä olla läsnä. Klo 9.50 ryhmittyminen lähtöön. Lähtö klo 10 alkaen muutaman minuutin välein, ei ajanottoa. Reitillä on kevyet opasteet suurimmissa risteyksissä, mutta osallistujien toivotaan seuraavan reittiä gpx-jäljen tai kartan avulla. Printtikarttoja on saatavilla ilmoittaumispisteessä. Osallistujat lähetetään reitille 5-6 henkilön ryhmissä tavoiteajan mukaisessa järjestyksessä.

HUOLTO: Reitin varralla on huoltopisteitä Saarijärvellä, Tervajärvellä ja Lapinsalmella. Huoltopisteissä on juomista ja pientä suupalaa. Pyörän korjaustarvikeita on myös saatavilla.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut:
Osallistumismaksu on 40 € 28.9.2020 asti, jonka jälkeen jälki-ilmoittautumismaksu on 50 €. Maksa osallistumismaksu Kymenlaakson Virkistysalueyhdistyksen tilille FI52 5750 0120 2470 03 ja lähetä kuitti ja sarja tieto osoitteeseen repotour@kyvi.fi, näin olet ilmoittautunut. Voit myös maksaa MobilePayn kautta oheista QR-koodia käyttämällä. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä infoteltalle klo 9.30 mennessä joko Mobilepay tai tilisiirtona.

Mobilepay osallistumis QR koodi

Osallistumismaksu sisältää huoltopisteiden tarjonnan, muistoesineen, pastabuffetin kilpailun jälkeen sekä saunan ja suihkun Orilammella. Tapahtuman tuotto käytetään ulkoilureitin ylläpitoon ja kehittämiseen.

TAPAHTUMAOHJEET LUE… Avaa linkki ja tutustu ohjeisiin.

Vakuutukset: Tapahtumaan osallistujan tulee huolehtia omasta vapaa-ajan vakuutusturvasta. Jäjestäjällä on vaadittu vastuuvakuutus.

Majoitus ja ruokailu Orilammen majalta tarjoaa suraavat palvelut

  • Majoitus alkaen 86€/huone kahdelle/vrk sisältää aamiaisen ja yhden hengenhuone 66€/vrk
  • Aamupalan 4.10.2020 klo 08-10 10€

TERVETULOA!
Kymenlaakson Virkistysalueyhdistys
Kouvolan Pyöräilijät