Sulunkoski

taukokatos tulentekopaikka kuivakaymala pysakointialue
Sulunkoski on perhokalastajan unelmapaikka. Joesta on nostettu upeita taimenia. Sulunkoski jää Väliväylän melontareitin varrelle.

Katso Sulunkosken esittelyvideo.

SULUNKOSKEN VIRKISTYSALUE

Sulunkosken taukokatokset

Sulunkosken taukokatokset

Kyykosken kalastusalue on erityiskalastusaluetta, joten tarvitset asianmukaiset kalastusluvat. Luvat hankkineille tarjoutuu kuitenkin mahtavat kalastusvedet, esimerkiksi perhokalastukseen Sulunkosken alue on mitä mainioin. Tuoreen kalasaaliin voi savustaa paikan päällä.

VARUSTUS

Taukopaikan varustuksiin kuuluvat tulisija, savustuspönttö, taukokatos, hirsipöytä, kompostoiva WC ja puuliiteri. Sulunkoski tarjoaa puitteet isommankin porukan tapaamiselle, vaikka kalastuksen merkeissä.

Tekemistä myös lapsiperheille

Sulunkoski_3 pieniMyös perheretkikohteeksi Sulunkoski soveltuu loistavasti. Kesäisin alueella voi kuunnella linnunlaulua ja rauhallista veden solinaa, uida, patikoida tai ajella maastopyöräillä lähimaastossa kauniissa maisemissa. Ympärillä kasvavat metsät tarjoavat mahtavat marja- ja sienimaastot.

Melojille Sulunkoski tarjoaa hyvän rantautumispaikan ja pitkän koskiosuuden. Melojien kannattaa myös erityisesti huomioida joesta kohoavista kallioseinämissä esiintyvät kivikautiset maalaukset.

Taukopaikka myös pyöräilijöille

Kouvolan pyöräilyreitiltä on Sulunkoskelle matkaa pientä metsätietä pitkin noin kaksi kilometriä. Miksipä et tekisi pientä mutkaa reittiisi ja nauttisi vaikkapa lounaan taukopaikalla?

Näin pääset Sulunkoskelle

Autolla pääsee perille asti. Kannuskoskentieltä (14670) seuraa viittaa Kyykoskentie. Aja varoen metsätietä aina parkkipaikalle asti. Kyykosken metsätietä ei pidetä auki talvella.

Koordinaatit WGS84  60.95355 27.152195

Kyvi kohteet  suuremmalla kartalla

Muut lähistön palvelut

SeikkailuviiKari Oy vuokraa kanootteja ja kajakkeja sekä järjestää ohjelmapalveluita.

Vääntäjän Tila, jonka isäntänä toimii Matti Vääntäjä, vuokraa kanootteja kuljetuksineen ja järjestää opastettuja melontaretkiä Väliväylälle.

Kannuskosken Myymälä sijaitsee Kannuskoskella eli Kyykoskea edeltävällä rantautumispaikalla. Myymälästä voi hankkia kalastuslupia ja vesipisteestä voi ottaa vettä mukaansa.

Väliväylän Etappi on Kannuskosken Myymälän kanssa samassa rakennuksessa toimiva ravintola.

Pohjois-Kymen Perhokalastajat ry
, Kyykoskien viehekalastusalue.