Ajankohtaista

VUOSI 2019

#REPOREITTI kartta julkaistaan tässä. REPOREITTI kartta 2019

REPOREITTI TIEDOTE. Ulkoilureitin työt ovat alkaneet. Pyydämme Mouhu- Orilampi-Riutta välillä kulkevia ulkoilijoita varovaisuuteen reitillä liikkuttaessa. Reitillä liikkuu metsuri, kaivinkone sekä muita pienkoneita.

Kyvi on jättänyt avoimen kilpailutusasiakirjan Reporetti urakasta kansalliseen HILMA palveluun. www.hankintailmoitukset.fi

Asiakirjat saataavilla myös pyydettäesä info@kyvi.fi

Reporeitti hanke aloitetaan

Mouhu-Orilampi/Repovesi ulkoilu/mtb reitti hanke on saanut viimein rahoituspäätöksen ja työt aloitetaan pikimiten. Maastotyöt pyritään tekemään kesän 2019 aikana.  Jos sinua kiinnostaa olla mukana luomassa uutta ulkoilureittiä, niin ilmoitaudu mukaan.

Maisemanhoitotyötä

Oletko kiinnostunut tekemään muutaman päivän maisemametsänhoitoa Majasaaressa Haminan edustalla. Heti jäiden lähdettyä tarvitsemme 4 henkilöä 3-4 päiväksi, toki voit olla mukana vaikka päivän. Kyvi huolehtii kuljetukset Haminasta saareen. Soita kyvi 0400 452 270 tai mailaa info@kyvi.fi,  ja tule mukaan.

Majasaaren WC:t uudistetaan keväällä 2019

Retkisataman WC:t uudistetaan kokonaisuudessaan. Rakennus sisältää 3 WC:tä ja huoltotarvikevaraston.  Rakenteet ja asennus työ on tilattu EKAMI rakennusalan opiskelijoita. Kyvi kiittää Haminan kaupunkia hankkeen mahdollisestamisesta.

VUOSI 2018

Ulko-Nuokon retkisatamassa uudistuksia keväällä 2018.

Kyvi uudistaa Ulko-Nuokon WC:t ja liiterin toukokuussa 2018. Rakenteet ja asennus  elementit tehdään EKAMI rakennusalan opiskelijoiden toimesta. Laatu ja toiminta tärkeissä WC ja polttopuu toiminnoissa paranee merkittävästi. Kyvi kiittää Hamina kaupunkia hankkeen rahoituksesta.

Pikälammen taukopaikka Repoveden pohjoispuolella on ennallistettu ja poistettu käytöstä.  Siellä ei saa enää pitää tulta tai leiriytyä.

Uusi taukopaikka on suunniteltu rakennettavaksi Pitkälammen eteläpäähän kalliolle lähiaikoina.

Huhdanniemen taukopaikka on kunnostettu jälleen käyttöön.

Tuhopolton jäljet on korjattu ja taukopaikka on jälleen toiminnassa. Katosta on jatkettu hieman ja tulisija on nyt sisätiloissa. Taukopaikassa on nyt online kamera.

Salpapolku – Vahtivuori taukotos rakentuu

Tuhopoltettu, lähes uusi taukokastos, korvataan hieman suuremmalla vastaavanlaisella katoksella toukokuun 2017 aikana. Alueelle asennetaan myös online valvontalaitteet.

Ulko-Nuokkoon uusi 25m laituriUusi laituri

Laituri sijoitettiin entisen laiturin paikalle. Siihen asennettiin 8 kpl 10m käveltävää veneaisaa. Laiturin rakennettiin Kyvi ry Kouvolan varikolla. Kyvi kiittää Haminan kapunkia laiturin tilaamisesta.

Elyn_logo Lippu_ja_lause_pieni