Huolto / Service

Kymenlaakson virkistysalueyhdistys ry:n kohteita huolletaan paikallisin voimin kussakin kunnassa ja kaupungissa. Jokaiselle virkistyskohteelle on tehty oma huoltosuunnitelma, joka on pääpiirteissään seuravanlainen; polttopuiden toimitus liiteriin rankana, WC tyhjennys, kompostiaineen sekä paperin täydennys, kiinteistöjen kunnon tarkastaminen ja pikkukorjaukset. Laitureiden vesille lasku ja nosto. Tämän lisäksi kunkin kohteen erityispiirteen vuoksi on liuta erikseen huollettavia asioita.

Toteutuneita huoltotoimia voi seurata ja antaa palautetta toiminnastamme näillä sivuilla.

Jokainen kävijä voi edesauttaa kohteen pitkäaikaisen elinkaaren ja siisteyden toteutumista. Voit tyhjentää tuhkat tulisijoista, viedä roskat mennessäsi, siistiä paikkoja ja niiden ympäristöä. Tartu toimeen ja auta meitä sekä kaikkia muita sinne tulevia retkeilijöitä.

Huollolle voi jättää viestejä service@kyvi.fi. Kerro kohteen nimi ja mitä asia koskee. Kiitämme hyvästä ja rakentavasta yhteistyöstä kaikkia kumppaneitamme.