Heisanharjun varauskota

HEISANHARJUN VARAUSKOTA

Heisanharjun varauskota

Heisanharjun varauskota

Varauskota on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat omaa tilaa, rauhaisan paikan, Heisanharjun sydämessä. Kotaa voi pitää virkistyspäivän tukikohtana tai vaikkapa yöpyä pikku porukalla.

VARUSTETASO

Kodassa on tulisija, jossa grilli ja muurikkataso.Polttopuuta saa liiteristä. 16:lle hengelle on pienet sylipöydät. Näistä saa

Sisällä tulisija, jossa muurikkalevy

Sisällä tulisija, jossa muurikkalevy

tukevan alustan ruokailu- tai kahvittelu tuokioon. Istuimet ovat 70 cm leveät ja niitä pehmittää aidot porontaljat. Penkki on riittävän leveä vaikka yölepoon 6:lle hengelle. Lattialle mahtuu mukavasti 6 henkeä. Kodasta löytyvät myös siivousvälineet. Kodassa on tukeva lautalattia. Kotaan mahtuu n. 18 henkeä istumaan.

Pihassa on puhtaan veden kaivo.

Koira tulee jättää kodan ulkopuolelle. Kunnioitamme allergikkoja.

Hinnasto voimassa 1.4 2016 alkaen

Päivä klo 09:00 – 17:00             12,50€/ hlö, min 30€
Yö klo 17:30 – 08:30                   15€/ hlö. min 30€
Vuorokausi klo 09:00 – 08:30 21€/ min 70€

Heisan varauskota sisältä. Lämpimät porontaljat penkeillä

VARAAMINEN
Kodan varaaminen käy kätevästi. Kalenterista näet vapaat ajat. Täytä varauslomake ja lähetä se meille. Saat paluupostissa maksuohjeet. Kun olemme saaneet maksusuorituksen, saat vahvistussähköpostin. Lähempänä varausaikaa tulee tekstiviestinä koodi oven lukkokoodikaappiin. Voit myös tiedustella varauksista 0400 45 22 70 ja sähköpostilla info@kyvi.fi

VARAUSEHDOT TÄÄLLÄ

* Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä


Kota tulee käytön jälkeen siivota, johon kuuluu lattian lakaisu, tulisijan tuhkien tyhjennys, muurikkapannun ja paistoritilän puhdistus, istumatasojen- ja sylipöytien siistiminen, sekä käytöstä tulleiden tahrojen pyyhkiminen puhtaaksi. Roskat tulee hoitaa järjestyssäännön mukaan. Siivoamattomasta  kodasta veloitamme 50€ + 45€ siivoustunti. Voit myös tilata siivouksen meiltä em. hinnalla.

Varausaikana varaaja vastaa kaikista kodan käyttäjistä sekä käytön jäljistä. Varauksen jälkeen ovi lukitaan.

Kodan voi varata aamupäiväksi, iltapäiväksi tai yöksi. Pisin varaus voi olla 2 vuorokautta.

Vastaa