Tirva

taukokatos pysakointialue tulentekopaikka kuivakaymala laituri
Tirvan kylässä sijaitsevaa Röllänrantaa voidaan kutsua myös Tirvan “kylän rannaksi”, sillä varsinkin kesäisin ranta on yleinen kyläläisten ajanviettopaikka. Uimarannan soramainen pohja on rapakiveä, joka on luonteenomaista juuri Kymenlaaksolle.

Katso Tirvan virkistysalueen esittelyvideo.

TIRVAN VIRKISTYSALUE

Perusvarustus

Tirvan taukokatos

Tirvan taukokatos

Röllänrannan varustuksiin kuuluvat uimalaituri, taukokatos, tulisija, puuliiteri, kompostoiva wc ja parkkipaikka. Lisäksi rannassa on matonpesupaikka.

Röllänranta kesällä

Tirva_3 pieniKesäpäivän viettoon Röllänranta sopii mitä parhaiten, myös lapsiperheille. Uimisen lomassa voi paistaa nuotiolla makkaraa sekä tehdä pieniä patikointiretkiä ympäröivään kesäiseen luontoon.

Tirva talvella

Myös talvi Röllänrannassa tarjoaa monipuolista tekemistä luonnonhelmassa. Tirvanjärven jäällä voi pilkkiä ja saaliiksi voi napata muun muassa taimenta, ahventa, haukea ja siikaa. Talvinen luonnon ympäröimä hiljaisuus takaa kalastusrauhan. Rannasta voi lähteä patikkaretkelle lumikenkäillen tai retkihiihtäen esimerkiksi läheisen Suursaaren ympäri. Mikä olisikaan parempaa pilkkimisen tai patikoinnin jälkeen kuin makkaran tai saaliskalojen paisto, unohtamatta tietenkään nuotiokahveja.

Näin pääset Tirvalle

Tirvantieltä (14666) seuraten Röllänrannan opasteita.

Näytä Kyvi kohteet 2013 suuremmalla kartalla

Muut lähistön palvelut

ABC Utti -liikennemyymälä

Retkipalvelu Ilander Oy tarjoaa luontoliikuntapalveluita Kouvolan ja Pohjois-Kymenlaakson alueella.

Vääntäjän Tila, jonka isäntänä toimii Matti Vääntäjä, vuokraa kanootteja kuljetuksineen ja järjestää opastettuja melontaretkiä Väliväylälle.

Kohopään Lomamökit tarjoaa mökkimajoitusta Tirvassa.

Utin Laskuvarjokerho ry:n kautta voi kokeilla laskuvarjohyppäämistä.

SeikkailuviiKari Oy vuokraa kanootteja ja kajakkeja sekä järjestää ohjelmapalveluita.
 

Kymenlaakson virkistyskohteiden kävijäkysely