Heisanharjun varauskota

HEISANHARJUN VARAUSKOTA

Heisanharjun varauskota

Heisanharjun varauskota

Varauskota on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat omaa tilaa, rauhaisan paikan, Heisanharjun sydämessä. Kotaa voi pitää virkistyspäivän tukikohtana tai vaikkapa yöpyä pikku porukalla.

VARUSTETASO

Kodassa on tulisija, jossa grilli ja muurikkataso.

Heisan varauskota sisältä

Heisanharjun varauskota sisältä

Polttopuuta saa liiteristä. 16:lle hengelle on pienet sylipöydät. Näistä saa tukevan alustan ruokailu- tai kahvittelu tuokioon. Istuimet ovat 70 cm leveät ja niitä pehmittää aidot porontaljat. Penkki on riittävän leveä vaikka yölepoon 6:lle hengelle. Lattialle mahtuu mukavasti 6 henkeä. Kodasta löytyvät myös siivousvälineet. Kodassa on tukeva lautalattia. Kotaan mahtuu n. 18 henkeä istumaan.
Koira tulee jättää kodan ulkopuolelle. Kunnioitamme allergikkoja.

VARAAMINEN
Kodan varaaminen käy kätevästi varauskalenterista. Kalenterista näet vapaat ajat. Täytä varauslomake ja lähetä se meille. Saat paluupostissa maksuohjeet. Kun olemme saaneet maksusuorituksen, saat vahvistussähköpostin, jossa tulee myös oven lukkokoodi yhdistelmä. Voit myös tiedustella varauksista 0400 45 22 70 ja sähköpostilla info@kyvi.fi


Varausehdot

[si-contact-form form=’2′]

Kota tulee käytön jälkeen siivota, johon kuuluu lattian lakaisu, tulisijan tuhkien tyhjennys, muurikkapannun ja paistoritilän puhdistus, istumatasojen- ja sylipöytien siistiminen, sekä käytöstä tulleiden tahrojen pyyhkiminen puhtaaksi. Roskat tulee hoitaa järjestyssäännön mukaan.Siivoamattomasta  kodasta veloitamme 50€ + 45€ siivoustunti. Voit myös tilata siivouksen meiltä em. hinnalla.

Varausaikana varaaja vastaa kaikista kodan käyttäjistä sekä käytön jäljistä. Varauksen jälkeen ovi lukitaan.

Kodan voi varata aamupäiväksi, iltapäiväksi tai yöksi. Pisin varaus voi olla 2 vuorokautta.

Hinnasto

Aamupäivä   klo 09:00 – 17:00                45€
Yö                 klo 17:30 – 08:30                60€
Vuorokausi   klo 09:00 – 08:30              100€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *