Kuussaari


laituri taukokatos kuivakaymala tulentekopaikka

Kuussaari sijaitsee Pyhätään kunnassa Äyspääselällä, Suomenlahdella.Virkistyskohteeseen pääsee veneellä, meloen ja talvella jäitä myöden.

KUUSSAAREN VIRKISTYSALUE

Virkistykohteesa on taukotupa, WC, laturi sekä tulipaikka.

Kuussaari on veneilijän ja melojan kohde kesäiseen aikaan. Rannan laituriin on hyvä kiinnittyä. Mantereelta on matkaa 4 km.

Kuussaari on länsirannan rantamökkejä lukuun ottamatta virkistyskäytössä. Pinta-alaa on 25,5ha. Saarella on mukava tehdä kävelyretkiä pitkin itärantaa aina saaren eteläkärkeen asti. Täältä näkyvät Töiholma ja Timperin saaret. Saarelle on muodostunut polkuja, joita myöden alueella voi kävellä ja retkeillä. Virallinen tulipaikka sijaitsee saaren pohjoispäässä olevan laiturin lähellä.  Huomaathan, ettei tulta saa sytyttää muualle. Virkistyskohteessa on reilun kokoinen katos sekä wc:t.

Miten tänne pääsee

E18 tieltä erkanee Kotkasta tullen Huutjärvi 2 km. Jatka Lökörentietä aina rantaan asti. E18 Helsingin suunnalta erkanee Siltakylä. Jatka Huutjärventietä ja käänny Lökörentielle. Aja rantaan asti. Tästä edelleen omalla veneellä tai kanootilla. Ei vuoroliikennettä.

Julkisilla pääsee mukavasti Huutjärven keskukseen, josta on rantaan 1,7 km.
Koordinaatit; WGS84  60.44460 26.75640

Näytä Kyvi kohteet 2013 suuremmalla kartalla

Muut palvelut

Majoitukset

Kymenlaakson virkistyskohteiden kävijäkysely 2013