Saukko
Ulko - ja Sisä-Nuokkosaaret
Ulko - ja Sisä-Nuokkosaaret

taukokatos tulentekopaikka kuivakaymala laituri Ulko- ja Sisä-Naukkosaaret ovat luonnonkauniita saaria. Veneilijoille runsaasti laituri ja kiinnistypaikkoja. Saaria kiertää luontopolut.
Hiidensaari ENG
Hiidensaari ENG

taukokatos pysakointialue tulentekopaikka laituri kuivakaymala ENG Hiidensaari ja Hiidenvuori muodostavat merkittävän kansallismaisemankohteen. Vuorelta näkee kauas pitkin vuolasta Kymijokea. Saaressa on runsaasti polkuja sekä taukotila laitureineen.
Vasikkasaari
Vasikkasaari

taukokatos tulentekopaikka laituri kuivakaymala Vasikkasaaren virkistyalue sijaitsee Konniveden eteläpäässä Heinola - Kymijoki melontareitin varrella. Paikka soveltuu erinomaisesti veneilijöiden retkikohteeksi.
Kultaa
Kultaa

pysakointialue taukokatos tulentekopaikka lahdetaikaivo Kultaan virkistysalue sijaitsee Kymijoen varrella kultaakoskella. Paikka on koskimelojoien sekä river raftaajien suosiossa.
Pernoonkosket
Pernoonkosket

taukokatos pysakointialue Pernoonkosket ovat koskimelojien suosiossa. Täällä Kymijoki näyttää voimaansa runsaana virtana ja muutaman metrin putouksena.
Lehmäsaari
Lehmäsaari

tulentekopaikka kuivakaymala laituri taukokatos
Lehmäsaari on ollut retkeilijöiden ja veneilijöiden kestosuosikki jo vuosikymmeniä.Saaren pohjoispäässä kulkee ulkoiliretti, jonka varrella kaunista lehtoa, mäntymetsää sekä tuulen ja veden muovaamaa rantaviivaa.
Heisanharju
Heisanharju

Ei löytynyt kuvausta
Huhdanniemi
Huhdanniemi

Huhdanniemen taukopaikka sijaitsee Kymijoen varrella Anjalassa.  Huhdanniemi on hyvä taukopaikka melojille ja hiihtäjille tai retkeilijöille, jotka haluavat muuten vaan viettää aikaa kauniissa Kymijoen maisemissa.
Kuovinkallio
Kuovinkallio

Kuovinkallion sijaitsee Kouvolan Ahvion kylän läheisyydessä, Kymijoen varrella. Kouvolaan ja Kotkaan on Ahviosta matkaa n. 30 km. Kuovionkallio on erämainen taukopaikka ja virkistysalue melojille sekä muille retkeilijöille. Taukopaikan vieressä kohoava kallio on ollut ennen vanhaan Ahvion kylän paikallisten suosima yleinen juhannuksen viettopaikka. Kallion huipulta on edelleen mukava ihailla jokimaisemia päivää paistatellen.
Susikoski
Susikoski

Susikosken taukopaikka sijaitsee Susikosken sillan ja
Kauppakahvio Susikosken läheisyydessä. Anjalan kirkonkylältä on matkaa 3 km. Susikoski on hyvä rantautumispaikka ja retkeilykohde.
Kivisilmä
Kivisilmä

Ei löytynyt kuvausta
Jaakonniemi
Jaakonniemi

venelaituri  taukokatos  telttailualue  tulentekopaikka ENG Jaakonniemiemen virkistyskohde sijaitsee Kepsunjärvellä todella kauniin niemen kärjessä. Paikalla on laituri, tulisija WC
Mankki
Mankki

laituri mokki kuivakaymala tulentekopaikka Mankin tauko- ja rantautumispaikka sijaitsee Mankinvirran rannalla. Väliväylän melontareitin  kohde, jossa on autiotupa. 
Paaskoski
Paaskoski

pysakointialue tulentekopaikka taukokatos kuivakaymala Paaskoskella yhdistyvät Väliväylän melontareitti sekä Kouvolan ulkoilu- ja latuverkosto. Paaskoski on erinomainen kalastukohde.
Sulunkoski
Sulunkoski

taukokatos tulentekopaikka kuivakaymala pysakointialue Sulunkoski on perhokalastajan unelmapaikka. Joesta on nostettu upeita taimenia. Sulunkoski jää Väliväylän melontareitin varrelle.
Taikinakoski
Taikinakoski

pysakointialue taukokatos tulentekopaikka kuivakaymala Taikinakosken virkistyaluelta pääsee retkelyreitille kohti Kyykoskea. Kohde on myös erinomainen perhokalastusalue.
Tirva
Tirva

taukokatos pysakointialue tulentekopaikka kuivakaymala laituri Tirvan kylässä sijaitsevaa Röllänrantaa voidaan kutsua myös Tirvan “kylän rannaksi”, sillä varsinkin kesäisin ranta on yleinen kyläläisten ajanviettopaikka. Uimarannan soramainen pohja on rapakiveä, joka on luonteenomaista juuri Kymenlaaksolle.
Härkämäki
Härkämäki

tulentekopaikka kuivakaymala Härkämäen kalliolla on ollut sota-ajan kivilouhos, josta panssariesteet on tehty. Kohteessa on myös suuri luola.
Muhikko
Muhikko

mokki tulentekopaikka kuivakaymala Muhikon taukopaikka sijaitsee Miehikkälässä pienen joen varella.  Lähellä taukopaikkaa sijaitsi aikoinaan yksi Salpalinjan louhintapaikoista, jonka ympärillä on edelleen suuria kivirykelmiä.
Takamaa
Takamaa

tulentekopaikka kuivakaymala taukokatos Takamaan laavu sijaitsee Miehikkälän kunnassa Ojasaarentien varressa. Maasto on kaunista harjumaisemaa.
Kuussaari
Kuussaari

laituri taukokatos kuivakaymala tulentekopaikka Kuussaari sijaitsee Pyhätään kunnassa Äyspääselällä, Suomenlahdella.Virkistyskohteeseen pääsee veneellä, meloen ja talvella jäitä myöden.
Bunkkerimuseo
Bunkkerimuseo

Matsu
Matsu

taukokatos tulentekopaikka kuivakaymala Matsun taukopaikka on keskellä historiaa. Paikalla on paljon sota-ajan rakenteita. Lamppu mukaan ja sisään vaan.
Vahtivuori
Vahtivuori

taukokatos tulentekopaikka kuivakaymala Vahtivuoren taukopaikka on osa historiallista Salpalinjaa. Bunkkereita, korsuja, tunneli .. löydä ne täältä.