Ajankohtaista

VUOSI 2019

Majasaaren WC:t uudistetaan keväällä 2019

Retkisataman WC:t uudistetaan kokonaisuudessaan. Rakennus sisältää 3 WC:tä ja huoltotarvikevaraston.  Rakenteet ja asennus työ on tilattu EKAMI rakennusalan opiskelijoita. Kyvi kiittää Haminan kaupunkia hankkeen mahdollisestamisesta.

VUOSI 2018

Ulko-Nuokon retkisatamassa uudistuksia keväällä 2018.

Kyvi uudistaa Ulko-Nuokon WC:t ja liiterin toukokuussa 2018. Rakenteet ja asennus  elementit tehdään EKAMI rakennusalan opiskelijoiden toimesta. Laatu ja toiminta tärkeissä WC ja polttopuu toiminnoissa paranee merkittävästi. Kyvi kiittää Hamina kaupunkia hankkeen rahoituksesta.

Pikälammen taukopaikka Repoveden pohjoispuolella on ennallistettu ja poistettu käytöstä.  Siellä ei saa enää pitää tulta tai leiriytyä.

Uusi taukopaikka on suunniteltu rakennettavaksi Pitkälammen eteläpäähän kalliolle lähiaikoina.

Huhdanniemen taukopaikka on kunnostettu jälleen käyttöön.

Tuhopolton jäljet on korjattu ja taukopaikka on jälleen toiminnassa. Katosta on jatkettu hieman ja tulisija on nyt sisätiloissa. Taukopaikassa on nyt online kamera.

Reporetti – hanke on käynnistymässä. Uutta ulokoilureittiä MTB pyöräilijöille ja vaeltajille tulossa Repovedelle.

Kaakkois-Suomen Elykeskus on rahoittamassa Mouhu- Orilampi – Riutta ulkoilureitin uudelleen linjauksen ja rakentamisen. Hankkeen rahoitukseen osallistuu myös  Kouvolan kaupunki. Hankkeen toteuttaja on Kyvi ry.  n.10 km matkalla, reitti siirretään pois metsäteiltä rakennettaville polulle. Reitti toteutetaan myös maastopyörillä ajettavaksi. Toteutus v 2017-2018 aikana.

Salpapolku – Vahtivuori taukotos rakentuu

Tuhopoltettu, lähes uusi taukokastos, korvataan hieman suuremmalla vastaavanlaisella katoksella toukokuun 2017 aikana. Alueelle asennetaan myös online valvontalaitteet.

Ulko-Nuokkoon uusi 25m laituriUusi laituri

Laituri sijoitettiin entisen laiturin paikalle. Siihen asennettiin 8 kpl 10m käveltävää veneaisaa. Laiturin rakennettiin Kyvi ry Kouvolan varikolla. Kyvi kiittää Haminan kapunkia laiturin tilaamisesta.

 

 

 

Elyn_logo Lippu_ja_lause_pieni